Home

Inleiding

Wij, leerlingen van 1BaOC, hebben van school de opdracht gekregen om een wiki aan te maken. De klas Werd in 4 groepen opgesplitst en de bedoeling is dat we aan de hand van een opgelegd onderwerp heel wat informatie gaan verzamelen. Zoals jullie zien hebben wij onze uiterste best gedaan om deze wiki tot een goed eind te brengen.

Welkomswoord

Eerst en vooral wensen we je allemaal hartelijk welkom op deze wiki, hopen we dat jullie hier heel wat interessante informatie zullen terugvinden.
Vanwaar nu onze titelnaam "Wat"? Dit is als het ware de vraag waar wij een uitgebreid antwoord op proberen te geven. Door het onderwerp op te splitsen in Verschillende categorieën proberen wij een zo goed mogelijk antwoord te formuleren op de vraag: "wat is een auditieve beperking"? We hebben deze wiki netjes gestructureerd Waardoor snel en efficiënt kan worden opgezocht. Onder de rubriekjes is uitgebreide informatie te vinden met de nodige illustraties zoals foto's, filmpjes, tabellen en grafieken, …
Wij hopen dat dit voor jullie een interessante site is.

Graag zouden wij ook Silke Holvoet, Griet Lauwers, Jelle Maljers, Lien Kaes, Céline Lambert, Everly Meersdom, Sarah Mestdagh, Angelique Laleman en Talitha Ligneel willen bedanken om enthousiast mee te werken aan deze wiki.
Ook hadden we graag Luc Gheysen, onze vakleerkracht bedankt om ons deze kans te geven en om ons uit de nood te helpen waar nodig.

http://cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf

http://wat.wikidot.com/local--files/home/citaat.docx

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License