Werkdocument Wiki

Hieronder Kunt u al onze Verschillende Werkdocumenten raadplegen.

WERKDOCUMENT CÉLINE en WERKDOCUMENT CÉLINE WORD 2003

"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro."

BOURGONJON J., DE PAUW E. & PLEYSIER S. (Ea). Game on! We krijgen er niet genoeg van. ViWTA Samenleving & Technologie. http://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf, Brussel, 2008.

Klik hier voor de publicatie

"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro."

BERLOZNIK R. Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro. Robby Berlonvik viWTA Vlaams Parlement, http://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf, geraadpleegd op 15.12.2010, 32 p.

klik hier voor de publicatie

WERKDOCUMENT SARAH

WERKDOCUMENT SILKE

WERKDOCUMENT LIEN

WERKDOCUMENT ANGELIQUE

WERKDOCUMENT TALITHA

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License